Welkom bij CorTing

SinneWyn

Laatste Nieuws / Opdracht

April 2024 gestart als Chauffeur-Reisleider bij het familiebedrijf Veenstra Reizen te Buitenpost.   Hier mag ik deze zomer de mooie excursie-, meerdaagse- en rond-reizen uitvoeren.

 Mij ook graag inhuren of aanbevelen als:  commercieel technisch verkoop/training/advies/begeleiding/verander-/verbeter-processen. 

Daarnaast mij inhuren voor al mijn specialiteiten op de hoogwerker: bomen snoeien, daken-, gevel-, dakgoten-, zonnepanelen-reinigen/conserveren, et cetera. Tevens als Rigger en operator in de fundatietechniek en om werkprocessen te verbeteren.

Onlangs heb ik succesvol diverse scholing en cursussen volbracht.

De opleiding voor Fundatietechniek: TCVT W4-03 Funderingsmachine Groot 1  

Na 4 dagen cursus en één dag theorie en praktijk examen, mag en kan ik nu ook worden ingezet op grote Fundatie-, Hei- machines en als Rigger op alle hijs klussen waar aanwijzingen moeten worden gegeven aan de machinisten. 

Tweede opleiding was voor het transport voor gevaarlijke stoffen "ADR en ADR Tank" Na een pittige 3 dagen en aansluitend 2 examens bij het CBR, ben ik beschikbaar en mag ik nu met stukgoed en met tankwagens transport gaan doen van gevaarlijke stoffen. 

Wat is het werken als technisch/commercieel ZZP'er toch prachtig en avontuurlijk.

Eerst de 370 ton wegende machine op 14 vrachtauto's van Kampen naar Bedum verhuist en weer opgebouwd.
Hier de 140 palen aardbevingsproof prefab palen van 23 meter in de grond drukken (dit in plaats te heien, zie website www.drukpaal.nl )
Wat een eer om mee te mogen werken aan dit technische hoogstandje en de machinist te mogen zijn op deze machine die 100% monitort en registreert de snelheid, de draagkracht en op de centimeter nauwkeurig de diepte van elke afzonderlijke paal. Dit is uniek en de enige machine in Europa, deze drukt stil en trillingvrij de fundatiepalen in Groningse grond.

  • drukpaal
  • drukpaal in actie
  • Drukpaal 1
  • drukpaal bedienen


Wat een prachtige opdracht mochten we doen bij Eelco de Vries Transport B.V. 

Op de aanvraag om de ruim 70 jarige Traditionele Domeinen Schok Betonschuur weer geheel netjes en mooi te maken voor minimaal de komende 25 jaar, dit zoveel mogelijk in de originele en traditionele stijl uit te voeren. We hebben de volgende werkzaamheden uitgevoerd om dit te realiseren.

Het dak en alle gevels zijn gereinigd, de 20 kapotte en versleten dakpannen vervangen, het dak en de gevels behandeld om de restsporen van Alg/Mos geheel te verwijderen en langer weg te houden en als Finishing Touch de onderste rand van de beton elementen weer opnieuw in de zwarte verf gezet.